TEAM ELITE SL MODULAR

Цена: 2208 лв.

Десени: Luxe Ecru, Luxe Pure, Luxe Mirage - Цена: 2208 лв

TEAM е висококачествен модел количка и нейната система изисква подробно и точно обяснение, което ще получите от нашите консултанти. По тази причина ви каним в нашия магазин  да се запознаете с този нов продукт.

НАЙ-НОВАТА, ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА КОЛИЧКА НА PEG PEREGO

Ново и модерно шаси което се сгъва лесно, стои самостоятелно изправено, оборудвано с големи меко возещи колела, идеално за всякакъв вид терени. Вози комфортно благодарение на лагерите във всяко от колелата, кожена дръжка, която се наглася в няколко позиции, обширен и голям багажник, въртящите се предни колела могат да се заключват и отключват от двете страни на шасито.

Системата включва:

 • шаси TEAM - цвяt Mat-BLACK;
 • cедалка POP-UP с гюрук и покривало за крачета;
 • кош за новородено Culla Elite;
 • столче за кола Primo Viaggio SL;
 • чанта в подходящ цвят, която може да се закрепва към шасито (с подложка за преповиване).

ПРЕГЛЕД НА ОТДЕЛНИТЕ  КОМПОНЕНТИ НА ПРОДУКТА

Шаси TEAM

1. Дизайнът и практичният стил са характерни и отличителни черти на шасито TEAM. Неговите големи колела го правят изключително маневрено.

Aлуминиевото шаси ( олекотено и в същото време стабилно ) осигурява сигурност и перфектен контрол при движение. Налично е в цвят: елегантният Mat-Black.

2. Отваряне, сгъване, возене

Возенето  на шасито TEAM  е удоволствие! Вие може да го отворите, сгънете и да го возите  само с една ръка. Сгъва се като книга и стои изправено, без да е необходимо да се подпира. Сгънато, шасито е много компактно и  лесно преносимо, благодарение на специална дръжка. Единичната дръжка има меко покритие от екокожа с ергономично захващане и възможност за регулация на височината.

 

Ново и модерно шаси което се сгъва лесно, стои самостоятелно изправено, оборудвано с големи меко возещи колела, идеално за всякакъв вид терени. Вози комфортно благодарение на лагерите във всяко от колелата, кожена дръжка, която се наглася в няколко позиции, обширен и голям багажник, въртящите се предни колела могат да се заключват и отключват от двете страни на шасито.

3. Система Easy Drive                                                                                                                                                                                                                     Иновативното Peg Perego окачване на колелата с 12 сачмени лагера Ви дава перфектно движение и маневреност, дори върху неравни повърхности и 30 % по-малко усилие на возене в сравнение с обикновените колички. Предните колела могат  да се въртят след отключване със странично копче. Големите задни колела (26см.) са с амортисьори и централна спирачка. Off-Road колела за всякакъв терен.

4. Практичен и обширен багажник “Easy-Loading “.

5. Системата на Peg Perego G-Matic прави монтирането на всички други елементи много лесно. Едно обикновено щракване закрепва  върху шасито TEAMвсичко, което е нужно ( сeдалката Pop-Up, коша за новородено Culla Elite или столчето за кола Primo Viaggio SL).

ЛЯТНА КОЛИЧКА TEAM POP-UP 

Максимален комфорт за всички сезони от момента на раждането.

ТЕАМ е снабдена с нова, лека и стилна седалка Pop-Up, която се сгъва заедно със шасито в двете посоки, много компактна и лека за лесно съхранение. Гюрук винаги се мести с облегалката и странични плъзгачи го държат винаги изпънат.

ПЛЮСОВЕ НА ЛЯТНАТА КОЛИЧКА

 • Ергономична, обръщаща се седалка Pop – Up с 5-точкови обезопасителни колани с меки подложки.
 • Седалката се обръща в посока на движението (бебето е с гръб към майката) или в посока обратна на движението (бебето е с лице към майката).
 • Регулируема облегалка с 4 позиции ( поляга повече от 150 градуса ).
 • Поставката за крачетата има 2 позиции.
 • Дръжката на количката се регулира на височина, позволяваща лесно управление само с една ръка.
 • Компактен гюрук, с мрежа за проветряване в горещите дни, има UPV 50+UV защита и може да се разшири благодарение на практичен цип. Има закачалка за любимата играчка на бебето.
 • Предните колела могат да се блокират само за движение напред или да се въртят свободно.
 • Централна спирачка в заднача част на количката.
 • Мека, издръжлива на износване материя с мека подплата.
 • Количката може да се сгъва заедно със седалката, независимо дали гледа напред или към майката.
 • Когато количката е сгъната, стои самостоятелно като така плата никога не докосва земята и остава чист, осигурявайки перфектна хигиена. 
 • Специална дръжка за затваряне и лесно пренасяне на количката.
 • Изключително компактна – ще го забележите, когато слагате количката в багажника на Вашия автомобил!

 

 

 

 

 

 

Към количката са включени покривало за крачета и чанта.

                                            

Количка ТЕАМ се произвежда в пет уникални цвята, ушити с висококачествени платове и с голямо внимание към всички детайли, за да се осигури най-високо ниво на комфорт на детето.

Благодарение на допълнителен адаптор, който се закупува отделно, количката TEAM се превърща в перфектна количка за близнаци или породени деца.

Ето всички възможни конфигурации, които количката TEAM може да предлижи:

1. Две седалки;

2. Две столчета за кола;

3. Седалка + столче за кола;

4. Седалка + кош за новородено Navetta.

          

Кош за новородено CULLA ELITE

Подходящ е от 0 до 9 месеца.
Новата Culla Elite вече няма пластмасова дръжка а е с вградена кожена дръжка която се намира на върха на гюрука. Това е една иновативна и патентована система създадена от Peg Perego,която е замислена  само за най-висококачествени и скъпи колекции на Peg Perego.
Изключително широк, елегантен и комфортен. Има панорамен гюрук с прозорец за проветряване и закачалка за поставяне на любима играчка на бебето. Завършващият щрих е покривало с изтънчени детайли и много полезен ветробран. Подходящ е от 0 до 9 месеца.

1. Comfort system  - позицията на главата и крачетата може да бъде нагласена едновременно от вън.

2. All Seasons - външен контрол на циркулацията на въздуха в коша, осигурявайки защита против студа през зимата и свежо проветряване през лятото. Вътрешната подплата може лесно да се сваля и често да се пере, за да се осигури перфектна хигиена.

3. Благодарение на основата, кошът Culla Elite може да се използва като люлка или малко легло.

4. Съответства на стандартите Group 0 (от 0 до 10 кг.) - при поставяне на коланите KIT AUTO (закупуват се отделно), родителите могат да превозват бебето в коша на задната седалка на автомобила.

Столче за кола Primo Viaggio SL

Столчето за кола  е с нова, вградена облегалка за главата, която е проектирана да намали силата на удара върху детската глава и врат в случай на страничен удар. Столчето е лесно за използване, има 3-точков колан за безопасност и е по-удобно, благодарение на анатомичната възглавница за новородени. Тежи само 3,8кг., което го прави едно от най-леките в свойта категория.

Качеството на Peg Perego е признато в цял свят и столчето за кола Primo Viaggio SL, съчетано с Isofix Base 0 + 1, получава най-високата оценка (5 звезди) за най-добър продукт в категорията си. Столчето било подложено на строги краш тестове, изпълнени  от най-взискателните международни сертифициращи органи  ADAC , TSC, Stiftung Warentest, ÖAMTC.

Основни характеристики:
1. Adjustable Side Impact Protection:
Защитна система при страничен удар, настройваща се на 5 позиции, гарантираща максимална защита докато детето расте.
Изработена от мек и дишащ микрофибър Confort-Dry.

2. Благодарение на системата G-Matic, столчето за кола Primo Viaggio SL лесно се прикрепя върху шасито.
3. Практичен бутон за лесно затягане и отпускане на 3-точковия колан за безопасност с меки протектори.  Aнатомична възглавница за новороденото бебе.
4. Регулируемият гюрук има UPF 50+ UV защита. Любимата играчка на детето може да се окачи за гюрук
5. С помощта на регулируемата дръжка, столчето се превръщa в практичен фотьойл или люлка.

Столчето може да бъде фиксирано в автомобила по 3 начина:

    1. без основа: столчето се монтира с коланите на автомобила.

    2. с  основа Belted Base - Основата Belted Base може да бъде привързана към колата с предпазния колан на автомобила и се оставя в колата, готова за столчето да бъде прикрепено към нея.

   3. с Isofix Base 0+ 1 K - Закрепва се към Isofix крепежните елементи на колата, без да се използва обезопасителния колан и е готова за столчето за кола да бъде прикрепено към нея.
Гарантира най-голяма безопасност. Isofix Base 0+ 1 K може да използвате в бъдъше за стол Viaggio Duo 1 Fix от Група 1.

Чанта Borsa

Необходима, когато сте навън с бебето.

Чантата на Peg Perego, която си подхожда по цвят с вашата модуларна система може да побере всичко от което се нуждаете.

Всеки детайл е внимателно замислен. Чантата може да се поставя върху количката. Тя съдържа и практична подложка за преобличане, която може да разстелете навсякъде, осигурявайки на бебето необходимата хигиена дори и в най – некомфортни ситуации.

Външният джоб с цип е перфектен за носене на бебешки мокри кърпи, играчки и мобилен телефон.

Чантите на Peg Perego са изработени от устойчиви материи с модни цветове. С техния съвременен дизайн, тези чанти може да се използват дори и без количката, защото те имат регулируем ремък, така че да ги носите върху раменете си или около тялото си.

ИЗБОР НА ЦВЕТОВЕ

Разнообразна колекция от тъкани за стилен избор.

Всички родители ще открият нещо по техен вкус  измежду наличните цветове на системата TEAM Elite. Платовете са част от Хай-Енд колекция LUXE, характеризираща се с изтънчени тъкани и стилни детайли. Изключителните дамаски на Peg Perego са до един с високо качество и издържат продължително време

ГАЛЕРИЯ  НА  ПРОДУКТИТЕ