SI

ЦЕНА 635лв.

 

 

SI -  една чудесна количка подходяща за деца от 0 до 36 месеца.

Тя има гюрук с прозорче, джоб за съхранение  и мрежова вложка за защита на Вашето бебе от слънцето. От вътрешната страна на гюрука има място, където да закачите любимата играчка на детето, така че то да може да се наслади на пътуването. За прохладно време има покривало за крачета, както и дъждобран. Безопастноста на детето Ви е осигурена от  5-точков колан и бариерка.  За покупки ще използвате кошницата. Продуктът  завършва с регулируеми във височина ергономични дръжки.

Компактна и с иновативна система Easy Drive, количка SI ви позволява да се насладите на прекрасна разходка с лекота, тъй като тежи само 7 кг.

 

 Easy Drive - нова система за задвижване на Peg Perego: по-малко усилие, по-забавно.                             

 Иновативното окачване на колелата с 12 сачмени лагера, позволява на количкатада се завърта на 360 градуса с лекота. Това означава максимален комфорт с 30% по-малко усилия, отколкото при другите колички.Несравнимата маневреност се осигурява от предните въртящи се колела, които могат да бъдат заключени. Задните колела са с централна спирачка.    

 

Количка, която се отваря и затваря с една ръка.

Изключително облекчение е да можете да отваряте и затваряте количката си с една ръка!. Страничната дръжка дава възможност за транспортиране, съхранение на тъканта в чиста и защитена среда.
Комфортът и сигурността са гарантирани от вниманието на Peg Perego за детайли:  алуминиево шаси с лаковото покритие е предназначено да осигури стабилност и лекота, облегалката може да се регулира на 3 позиции,  коланът за безопасност е 5-точков. Има защитно уплътнение на рамената и опората за крака може да се регулира в няколко позиции. В кошницата ( багажникът ) може да бъдат сложени големи предмети .

 
 
 
 

ГАЛЕРИЯ НА ПРОДУКТИТЕ

ПАРАМЕТРИ НА КОЛИЧКАТА

                                                      SI-Size

ДОПЪЛНИТЕЛНИ  АКСЕСОАРИ

P,VIAGGIO
P,VIAGGIO
BORSA
BORSA
CUP HOLDER
CUP HOLDER
PARASOL
PARASOL
RAIN COVER ALL
RAIN COVER ALL
MOSQUITO
MOSQUITO
BABY CUSHON
BABY CUSHON
TRAVEL BAG
TRAVEL BAG
VARIO COVER
VARIO COVER