BOOK COMPLETO

ЦЕНА 949лв.

 

 

Book Completo - за деца от 0 до 36 месеца. Количка е предназначена за родители, които обичат  дълги разходки, ценят комфорта на детето, модерен вид на количката и нейната функционалност.

Наред с другите модели, Book Completo  се откроява:

  • размер на седалката и комфорта при пътуване;
  • новаторски, лесна за използване система за сгъване и разгъване на количката (тези операции се извършват на практика с една ръка);
  • модерен дизайн;
  • размера на колелата (задните - 27 см, предните - 17 см );
  • лекота на управление и маневриране на количка, благодарение на 12 сачмени лагери;
  • гуми, направени от мека гума, имитираща помпащи.

 

Широка и комфортна седалка с регулируеми на височина 5-точкови обезопасителни колани. Мулти-позиционна облегалка с 8 позиции с легнало положение ( над 150 градуса). Регулируема стъпенка с 2 позиции.

Регулируема, масивна  дръжка с ергономична форма позволява водене на детска количка, дори и с една ръка. Предпазна бариерка се отваря частично или напълно. 
Детска количка Book Completo също е оборудван с просторна кошница, гюрук, покривало за крачета, дъждобран, централен педал на спирачката и въртящи предни колела (има възможност да се заключват).
 
Тапицерията е изработена от мека, плътна и приятна на допир материя, която след сгъване на количката е защитена от повреди и замърсяване чрез иновативно сгъване.
След сгъване количката заема малко място (в допълнение, можете лесно да премахнете задните колела) и стои самостоятелно.

Book_Galaxy_Chiuso

Book_Galaxy_Cestello_retro

ГАЛЕРИЯ НА ПРОДУКТИТЕ

ПАРАМЕТРИ НА КОЛИЧКАТА

bookSIZE

ДОПЪЛНИТЕЛНИ  АКСЕСОАРИ

BORSA
BORSA
BABY CUSHON
BABY CUSHON
CUP HOLDER
CUP HOLDER
PARASOL
PARASOL
MOSQUITO
MOSQUITO
VARIO COVER
VARIO COVER
BOOK_BORD
BOOK_BORD