BOOK 500 XL MODULAR

ЦЕНА: 1890 лв.

cover 500

Book Plus 500 е посветена на всички любители на великия малък Fiat 500, колата с уникален дизайн, който я направи известна по целия свят. С една покупка, Вие ще имате всички елементи, от които се нуждаете за Вашето бебе от момента на раждането до 3 годишна възраст – с модни детайли отнасящи се до Fiat 500.

 

Системата включва:

 • иновативно шаси BOOK Plus 500 .

 • cедалка POP-UP Completo с гюрук, покривало за крачета и дъждобран.

 • кош за новородено Navetta XL.

 • столче за кола Primo Viaggio SL.

 • чанта Borsa, в подходящ цвят, която може да се закрепва към шасито (с подложка за преповиване).

 

 

ПРЕГЛЕД НА ОТДЕЛНИ КОМПОНЕНТИ НА ПРОДУКТА

Шаси BOOK Plus 500

1. Дизайнът и практичният стил са характерни и отличителни черти на шасито Book Plus 500. Неговите големи колела го правят изключително маневрено.

Aлуминиевото шаси ( олекотено и в същото време стабилно ) осигурява сигурност и перфектен контрол при движение. Налично е в елегантният цвят изцяло черно (Total-Black), толкова лъскаво, колкото е корпуса на автомобил, с цветни декорации върху дръжката от екокожа.

2. Отваряне, сгъване, бутане  

Отворете го, сгънете го, бутайте го с една ръка без да се притеснявате. Бутането на шасито Book Plus 500 е удоволствие. Вие може да го отворите, сгънете и да го бутате само с една ръка. Когато е сгънато, шасито стои самостоятелно и заема много малко място. Вие може да го придвижвате без усилия, благодарение на централната дръжка за транспортиране. Единична цяла дръжка е облицована с екокожа и цветните детайли съвпадат с различните елементи на модуларната система. Височината се регулира и предлага ергономично захващане. 

500_fold

Carrello_ BookPlus_Fiat_lato_15

Fiat500 Maniglione

Fiat500 Ruota

3. Система Easy Drive                                                                                                                                                                                                          Иновативното Peg Perego окачване на колелата с 12 съчмени лагера Ви дава перфектно движение и маневреност, дори върху неравни повърхности и 30 % по-малко усилие на бутане в сравнение с обикновените колички. Предните колела могат  да се въртят след отключване. Големите задни колела (26см.) са с амортисьори и централна спирачка. 

4. Практичен и обширен багажник “Easy-Loading “.

5. Системата на Peg Perego G-Matic прави монтирането на всички други елементи много лесно. Едно обикновено щракване закрепва  върху шасито Book Plus 500 всичко което е нужно ( сeдалката Pop-Up, коша за новородено Navetta XL или столчето за кола Primo Viaggio SL).

BookPlus_NavettaXL_Fiat_15

BookPlus_sedutaPopUp_Fiat_15

Fiat500 telaio +PrimoViaggio lato

ЛЯТНА КОЛИЧКА BOOK PLUS 500 POP-UP COMPLETO 

Максимален комфорт за всички сезони от раждането.

Превърнете шасито Book Plus 500 в добре екипирана количка! Монтирайте обръщаемата седалка Pop-Up и вашето бебе е готово за забавни разходки. 

ПЛЮСОВЕ НА ЛЯТНАТА КОЛИЧКА 

 • Ергономична, обръщаща се седалка Pop – Up с 5-точкови обезопасителни колани, с меки подложки.

 • Седалката се обръща в посока на движението (бебето е с гръб към майката) или в посока обратно на движението (бебето е с лице към майката).

 • Регулируема облегалка с 4 позиции( поляга повече от 150 градуса ).

 • Поставката за крачетата има 2 позиции.

 • Дръжката на количката се регулира на височина, позволяваща лесно управление само с една ръка.

 • Компактен гюрук, с мрежа за проветряване в горещи дни , може да се разшири благодарение на практичен цип. Има закачалка за любимата играчка на бебето.

 • Предните колела могат да се блокират само за движение напред или да се въртят свободно.

 • Централна спирачка в заднача част на количката.

 • Мека, издръжлива на износване материя, с мека подплата.

 • Количката може да се сгъва заедно със седалката, независимо дали гледа напред или към майката.

 • Когато количката е сгъната, тя стои самостоятелно и плата никога не докосва земята и остава чист, осигурявайки перфектна хигиена. 

 • Специална дръжка за затваряне и лесно пренасяне на количката.

 • Изключително компактна – ще го забележите, когато слагате количката в багажника на Вашият автомобил!

Seggiolino_POP-UP_latoSX_Fiat500

Seggiolino_POP-UP_latoDX_Fiat500

pegperego_book_500_particolare01

pegperego_book_500_particolare02

Количка Book 500

Кош за новородено NAVETTA XL

Изключително широк, елегантен и комфортен. Има панорамен гюрук с прозорец за проветряване и закачалка за поставяне на любима играчка на бебето. Завършващият щрих е покривало с изтънчени детайли и много полезен ветробран. Подходящ е от 0 до 9 месеца.

                        

1. Comfort system  - позицията на главата и крачетата може да бъде нагласена едновременно от вън.

2. All Seasons - външен контрол на циркулацията на въздуха в коша, осигурявайки защита против студа през зимата и свежо проветряване през лятото. Вътрешната подплата може лесно да се сваля и често да се пере, за да се осигури перфектна хигиена.

3. Благодарение на основата, кошът Navetta XL може да се използва като люлка или малко легло.

4. Съответства на стандартите Group 0 (от 0 до 10 кг.) - при поставяне на коланите KIT AUTO (закупуват се отделно), родителите могат да превозват бебето в коша на задната седалка на автомобила.

           

Столче за кола Primo Viaggio SL

Столчето за кола PRIMO VIAGGIO SL е с нова, вградена облегалка за главата, която е проектирана да намали силата на удара върху детската глава и врат в случай на страничен удар. Столчето е лесно за използване, има 3-точков колан за безопасност и е по-удобно, благодарение на анатомичната възглавница за новородени. Тежи само 3.8кг, което го прави едно от най-леките в свойта категория.

Качество на Peg Perego е признато в цял свят и столче за кола Primo Viaggio SL, съчетано с Isofix Base 0 + 1, получава най-високата оценка (5 звезди) за най-добър продукт в категорията си. Столчето било подложено на строги креш тестове, изпълнявани от най-взискателните международни сертифициращи органи  ADAC , TSC, Stiftung Warentest, ÖAMTC

Основни характеристики:
1. Adjustable Side Impact Protection:
Защитна система при страничен удар, настройваща се на 5 позиции, гарантираща максимална защита, докато детето расте.
Изработена от мек и дишащ микрофибър Confort-Dry.

                                   Fiat500 PrimoViaggioDX

2. благодарение на системата G-Matic столчето за кола Primo Viaggio SL лесно се прикрепя върху шасито.

3. Практичен бутон за лесно затягане и отпускане на 3-точков колан за безопасност с меки протектори.  Aнатомична възглавница за новороденото бебе.

4. Регулируемият гюрук има UPF 50+ UV защита. Любимата играчка на детето може да се окачи за покрива.

5. С помоща на регулируемата дръжка столчето се превръщa в практичен фотьойл или люлка. 

              

Столчето може да бъде фиксирано в автомобила по 3 начина:

    1. без основа: столчето се монтира с коланите на автомобила.

    2. с  основа Belted Base - Основата Belted Base може да бъде привързана към колата с предпазния колан на автомобила и се оставя в колата, готова за столчето да бъде прикрепено към нея.

   3. с Isofix Base 0+ 1 K - Закрепва се към Isofix крепежните елементи на колата, без да се използва обезопасителния колан и е готова за столчето за кола да бъде прикрепено към нея.
Гарантира най-голяма безопасност. Isofix Base 0+ 1 K може да използвате в бъдъше за стол Viaggio Duo 1 Fix от Група 1.

Чанта Borsa

Необходима, когато сте навън с бебето.

Чантата на Peg Perego, която си подхожда по цвят с Вашата модуларна система, може да побере всичко, от което се нуждаете.

Всеки детайл е внимателно замислен. Чантата може да се поставя върху количката. Тя съдържа и практична подложка за преобличане, която може да разстелете навсякъде, осигурявайки на бебето необходимата хигиена дори и в най – некомфортни ситуации.

Външният джоб с цип е перфектен за носене на бебешки мокри кърпи, играчки и мобилен телефон.

Чантите на Peg Perego са изработени от устойчиви материи в модерни цветове. С техния съвременен дизайн може да се използват дори и без количката, тъй като имат регулируем ремък, за да можете да ги носите върху раменете си или до тялото си.

Fiat500 Borsa DX

ПАРАМЕТРИ НА КОЛИЧКАТА

bookpluscompletomodular500размери

Наистина италиански! Всички продукти на Peg Perego са изработени в Италия. Всяка стъпка в производствения процес – от дизайна до производството – е извършена и изпълнена от Peg Perego и никой друг.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ   АКСЕСОАРИ

RAIN COVER ALL
RAIN COVER ALL
CUP HOLDER
CUP HOLDER
PARASOL
PARASOL
KIT AUTO NAVETTA XL
KIT AUTO NAVETTA XL
BASSINET STAND
BASSINET STAND
COMPLETO TRANSPIRANTE
COMPLETO TRANSPIRANTE
BELTED BASE
BELTED BASE
ISOFIX BASE
ISOFIX BASE
CLIMA COVER
CLIMA COVER
RAIN COVER
RAIN COVER
TRAVEL BAG
TRAVEL BAG
VARIO COVER
VARIO COVER
OFF-ROAD WHEELS
OFF-ROAD WHEELS
MOSQUITO
MOSQUITO