Комбинирани колички 3в1

СВОБОДНИ  ДА ИЗБЕРЕТЕ

Уникални модуларни системи на Peg Perego предлагат  всичко необходимо за транспортиране на бебето Ви, от раждането до 3 годишна възраст. Създадени, за да отговорят на нуждите на съвременните родители и да им правят живота по-лесен и по-удобен. Тези продукти са лесни за сгъване, дори и с една ръка. Нещо повече, те са особено компактни, което ги прави идеален избор за най-тесните асансьори.

Модуларни системи на Peg Perego са съставени от едно шаси и 4 отделни елементи, които се прикрепват към рамката с лекота - кош за новородено, столче за кола, лятна седалка и чанта. Освен това, те предлагат уникални технологични характеристики, които осигуряват лесно боравене, компактност и удобство.

Специално внимание е посветено на безопасност, комфорт и свобода на движението на бебето. Елегантни и спортни колекции се предлагат в много цветови варианта и с разнообразие от изискани детайли. Освен това, има много специализирани аксесоари предлагащи всичко, което може да се наложи за да осигурите максимален комфорт на детето си. И всичко това е Произведено в Италия.

BOOK MODULAR SL

Специално издание на Peg Perego

BOOK MODULAR LOUNGE

Специално издание на Peg Perego

VELOCE MODULAR SLK

Маневреност и лекота в едно!

VELOCE MODULAR LOUNGE

 

Маневреност и лекота в едно!

YPSI LOUNGE MODULAR

Нов модел количка на Peg Perego