Комбинирани колички 3в1

СВОБОДНИ  ДА ИЗБЕРЕТЕ

Уникални модуларни системи на Peg Perego предлагат  всичко необходимо за транспортиране на бебето Ви, от раждането до 3 годишна възраст. Създадени, за да отговорят на нуждите на съвременните родители и да им правят живота по-лесен и по-удобен. Тези продукти са лесни за сгъване, дори и с една ръка. Нещо повече, те са особено компактни, което ги прави идеален избор за най-тесните асансьори.

Модуларни системи на Peg Perego са съставени от едно шаси и 4 отделни елементи, които се прикрепват към рамката с лекота - кош за новородено, столче за кола, лятна седалка и чанта. Освен това, те предлагат уникални технологични характеристики, които осигуряват лесно боравене, компактност и удобство.

Специално внимание е посветено на безопасност, комфорт и свобода на движението на бебето. Елегантни и спортни колекции се предлагат в много цветови варианта и с разнообразие от изискани детайли. Освен това, има много специализирани аксесоари предлагащи всичко, което може да се наложи за да осигурите максимален комфорт на детето си. И всичко това е Made in Italy.

BOOK MODULAR SL

Специално издание на Peg Perego

BOOK MODULAR LOUNGE

Специално издание на Peg Perego

YPSI SL MODULAR

Нов модел количка на Peg Perego

YPSI LOUNGE MODULAR

Нов модел количка на Peg Perego

YPSI i-SIZE MODULAR

Нов модел количка на Peg Perego

FUTURA SL MODULAR

Бюджетна количка от висок клас!

GT4 SL MODULAR

GT4-Неограничени приключения

VELOCE MODULAR SL

Маневреност и лекота в едно!

VELOCE MODULAR LOUNGE

 

Маневреност и лекота в едно!