ПАРТНЬОРИ

peg_logo00

PEG PEREGO, ИТАЛИАНСКА РЕАЛНОСТ  ПОСВЕТЕНА НА МАЙКИТЕ ОТ ЦЯЛ СВЯТ.

Peg Perego, италианската компания, основана през 1949 г. от Giuseppe Perego, революционизира пазара чрез проектиране на колички, използващи “гумирани тъкани” вместо ламарина и ракита, които са били често използвани и  които до този момент са имали ограничен пазар, поради високите разходи.

Авангарден, вниманието към промените на пазара и предвидливост са изградили една успешна компания, с течение на времето, което е известно в цял свят с оригиналните си идеи в областта на детската грижа и играчки, които винаги са на най-високо качество, спазване на международните норми за безопасност и са в крак с очакванията на съвременния мама.

Кампанията “Mamma в Италия”, потвърждава кредо на компанията в италианския начин на производство, която е спечелила доверието на майка си за нейното качество: всеки, който обича “Произведено в Италия” изглежда за стил, елегантност, детайли и безопасност, идеи за качество, които Peg Perego непрекъснато се отнася до при проектирането и създаването на своите продукти.

За Peg Perego, Произведено в Италия означава “да продължи да прави само това, което ние знаем как да се справят добре”, казва Лусио Perego, главен изпълнителен директор на компанията, което означава, че за да продължи култивиране патримониума на уменията на италианското производство Peg и я обогатява с модерен и avant- методи за обработка на авангарден.

Компанията е в действителност, поддържа своя традиционен пролетен сезон линия на непълнолетни продукти (колички, колички, столчета за кола и високи столове) с производството на играчки, които е разрешено използване на стабилни и оптимални човешките ресурси. Интегрираният производството предлага по-добър контрол на качеството и подобряване на умения: от материали (плат, каучук, метал) до технологията на комплекс и авангарден производствените машини. Екип от експерти контролира целия производствен процес, за да се гарантира непълнолетни продукти.

Компактният и традиционната организационна структура с различни задачи и да се грижи за работната среда с голямо количество внимание към хората консолидира лоялност към фирмата.
производствени мощности в Италия са: Аркоре (Милано), Сан Дона ди Пиаве (Венеция), Ceggia (Венеция), и добави нашите международни партньори: Fort Wayne (USA), Торонто (Канада) Limeira SP (Бразилия), за общо производство площ от 161.000 квадратни метра.

Динамичните способности Peg Perego също може да се наблюдават през последните творения: не само за изграждането на детска стая, посветена на основателя, Giuseppe Perego, разположен в предната част на офисите и достъпно за нови майки, които работят за компанията, но също така и реконструкция на цялата промишлена зона и създаването на модерна сграда фирми от сферата за всички служители.

Сайта http://www.pegperego.com/  актуализира постоянно, предвижда търговията и клиентите с всички нови продукти, услуги и полезна информация, необходима при вземането на важна покупка.
Можем да говорим за Peg Perego “System”: начин да произвежда характеризира с изследвания и експерименти, продуктивен строгост, техническо творчество, а също и силна производствена култура, която отговаря на нуждите на клиента по отношение на услугите и безопасността при закупуване на децата продукти.

Само в случай че производството е в състояние да преведе нови идеи в продукти, които са в състояние да “влиза и издържа” теста на времето, правя тези идеи поемат роля в културата ползване: такъв е случаят на италианската история Peg Perego е.

– Виж повече в: http://en.pegperego.com/

 

ADE307R00EU

 

 

 

 

Made in Italy  –  качество произведено и проектирано в Италия.

Okbaby винаги е гарантирано най-високите стандарти в творчеството, надеждност и безопасност, особено за деликатна и трудна бебето и детската сектор. В стремежа си да се развият нови и иновативни продукти, Okbaby разширява своя бизнес чрез отваряне на състоянието на най-съвременните съоръжение с 8000 квадратни метра на закрито пространство

Okbaby продукти, които вече са се срещали на нуждите на хиляди семейства в Италия, в цяла Европа, и по целия свят.

постоянен ангажимент Okbaby за качество е признато в продължение на години. Нейната UNI EN ISO 9001: 2008 сертификат гарантира пълна прозрачност и точност от разработка и дизайн на поставянето на поръчки, доставка и обслужване на клиенти. Okbaby спазва екологичните, социални и пазарни етика и е носител на редица европейски сертификати за продукти, които гарантират най-високите стандарти във всеки един продукт.

10 причини да бъдат безопасни и да се забавляват … с охраната на Okbaby продукти

  1. Okbaby продукти са произведени в Италия
  2. Okbaby продукти са безопасни и изработени с висококачествени материали.
  3. Okbaby производствен етап, винаги контролира всяка една част, произведена!
  4. Okbaby продукти са в съответствие с всички приложими европейски стандарти и правила.
  5. Okbaby продукти са дадени сериен номер, чрез който винаги можете да следите за определяне на производствената партида и на използваната суровина.
  6. Използваните суровини са токсични-свободни и произведени от най-големите компании в сектора. Така че всички материали са били тествани върху химичен ниво в съответствие с действащите в момента норми на ЕС.
  7. Нашите продукти са здрави, ергономични-образна и те също имат много иновативен дизайн. Всичко е изследван за да се гарантира максимална безопасност за детето.
  8. Okbaby продукти имат такива механични характеристики, които напълно да преодолеят изискванията за безопасност, изисквани от европейските норми, отнасящи се продукти за бебета.
  9. Okbaby предлага качество, стойност, гаранция и помощ за всички свои продукти. Благодарение на своето ноу-хау Okbaby предлага следпродажбени услуги чрез използване на високо квалифициран персонал, с цел да предложи по-добри отговори на клиентите.
  10. управлението на системата за Okbaby е сертифицирана по ISO 9001: 2008 и производствения план непрекъснато се проверява винаги да се гарантира най-доброто качество при всеки аспект.

– Виж повече в: http://okbaba.it