Аспиратор за нос

Аспиратор за нос на батериино захранване от Убимед-САЩ

Cleanoz® е единственият аспиратор за нос с батерии, който използва меки накрайници за секретите, за еднократна употреба. Този аспиратор е напълно безопасен и хигиеничен и се използва за бебета и малки деца. Не е необходимо почистването на уреда след като се изхвърли накрайника. Аспираторът помага на бебетата и малките деца да дишат с лекота и намалява риска от усложнения в следствие на настинки и грип.

 

Аспираторът за нос Клинос е разработен от специалисти по Ушиосърло, за нуждите на новородени, кърмачета и малки деца.

Аспираторът за нос Клинос е:

бърз и ефективен- фино изсмукване и почистване на носната кухина за няколко секунди.

Лесен за използване: Ергономичен дизайн с форма на делфин много удобна за хващане.

Уникални сменяеми накрайници осигуряват безопасно изсмукване и пестят време с това, че не се налага никакво почистване , миене и изплакване след всяка употреба.

Фин: Уникалните сменяеми накрайници на Аспиратора за нос Клинос са разработени така, че да бъдат нежни и финни за новородени и малки деца. Тези еластични силиконови накрайнизи са меки и комфортни.

Гарантирано качество: Уникаленият аспиратор Клинос беше тестван от Североамериканска научна асоциация. Аспираторът отговаря на нормите и изискванията на Европейския съюз и беше тестван според 93/94/СЕЕ. Фирма УБИМЕД, САЩ - производител на апиратор Клинос притежава международен здравен сертификат за качество ISO 13485: 2003.

Награди: Аспираторът за нос Клинос получи няколко престижни награди,между които са награди от списание Creative chield magazine и Продукт на годината 2008 от PTPA Media.

F51WKTCA1

ЦЕНА 69 лв.

CleanozMB002%20Oct%2009[1]

SONY DSC

Cleanoz® се предлага в комплект с 3 накрайника ( с резервоари за секрет ) за еднократна употреба, 3 AAA батерии, чанта за пренасяне и инструкции за употреба.