YPSI Combo

ЦЕНА 1725лв.

Със своя модерен дизайн и функционалност, количката YPSI  отговаря на най-новият европейцки стандарт ECE R 129, който гарантира максималнa защита, комфорт и удобство.

Купувайки  модуларната система YPSI , Вие ще имате всички елементи, които са Ви необходими за Вашето бебе от момента на раждането до 3 годишна възраст! 

Разраства ли се семейството ви?  Ypsi  Modular се разраства заедно със семейството ви. С двойния адаптер Ypsi (предлага се като аксесоари), Ypsi може да превозва двe деца с лекота, още от раждането, като се трансформира в двойна количка или количка за близнаци.

Допълнителни екстри на модела YPSI : Количката е широка 51 см и е идеална за градски условия. Седалката е обръщаема. Има телескопична дръжка с ръчно пришита екокожа и ”Off-Road” колела с грайфер, приспособяващи се към повърхността, дори когато се движите по влажни зони, неравни терени, тротоари, павирани улици, чакъл и прашни пътища. Странично управлвние на предните колела,регулируема височина на сенника, голям багажник.

Системата включва:

  • шаси YPSI;
  • кош за новородено YPSI;
  • седалка YPSI със сенник и покрижало за крачета.

Разнообразна колекция от тъкани за стилен избор.

Всички родители ще открият нещо по техен вкус  измежду наличните цветове на системата YPSI . Платовете Polo и Ebony са част от Хай-Енд колекции  характеризиращи се с изтънчени тъкани и стилни детайли. Изключителните дамаски на Peg Perego са с високо качество и издържливост.

ПРЕГЛЕД НА ОТДЕЛНИТЕ  КОМПОНЕНТИ НА ПРОДУКТА

ШАСИ YPSI

Aлуминиевото шаси ( олекотено и в същото време стабилно ) осигурява сигурност и перфектен контрол при движение. Налично е в елегантният цвят Titania.

КОШ ЗА НОВОРОДЕНО YPSI

Изключително елегантен и комфортен с мек вътршен матрак. Има панорамен гюрук с прозорец за проветряване и наблюдение. Завършващият щрих е транспортната дръжка с ръчно вшита еко кожа.

СЕДАЛКА YPSI

Лятна количка YPSI е предназначена за деца от 6 до 36 месеца.

Седалка YPSI е със система Tilt in Space, позволяваща регулация на три, удобни за детето, позиции: седнала, релаксираща, легнала.

Ypsi Combo се разраства заедно със семейството ви.

С двойния адаптер Ypsi (предлага се като аксесоари), Ypsi може да използвате по два начина: или за породени деца или за близнаци.

ГАЛЕРИЯ НА ПРОДУКТИТЕ
ПАРАМЕТРИ НА КОЛИЧКАТА
Колелета 18,5 cm-26,5 cm
Размери 59,5 W x 116 H x 103 D (Ypsi)
43 W x 66,5 H x 84 D (Ypsi Bassinet)
Размери сгънато положение 59,5 W x 86 H x 47,5 D (Ypsi)
Тегло 11,2 kg (Ypsi)
4,4 kg (Ypsi Bassinet)

АКСЕСОАРИ

Cup Holder
HomeStand
BabyStage_Pad
Borsa
Backpack
DoubleAdapter_Ypsi
Companion Seat
Rain Cover All