PEG PEREGO PARTNER

peg_logo00

 

PEG PEREGO – ЕДНА ИТАЛИАНСКА РЕАЛНОСТ, ПОСВЕТЕНА НА МАЙКИТЕ ОТ ЦЯЛ СВЯТ.

„Когато някой продукт влезе в живота на хората и остане там, изигравайки малка, но незабравима роля в тяхното съществуване, това значи, че той е бил направен интелигентно и с много любов!“

От 1949 насам, сме фокусирани единствено върху това да създаваме продукти за деца. Харесва ни да мислим, че много семейства са избрали нашите стоки, защото ние също сме едно голямо семейство. Всеки допринася със своите специфични умения и знания за успеха на съвместните проекти. Ето защо, зад безопасността, здравината и дизайна на всяка от количките или всеки друг артикул на Peg Perego стои не само марка, но и име – името на нашите сътрудници, които продължават италианската традиция във всички държави, където произвеждаме нашите продукти. Всеки път, когато майка използва продукт на Peg Perego, все едно оставя детето си в техните ръце.

Нека багодарим на Карло от Аркоре и Марко от Сан Дона ди Пиаве – Италия, Елизабет от Индиана – САЩ, Асунцион от Лимейра – Бразилия, Катрин от Торонто- Канада и всички останали от голямото семейство на Peg Perego навсякъде по света.

Нашият пълен контрол над работата ни, без никаква външна намеса, е основата на нашата сигурност и източник на гордост. „Създадено от Peg Perego“ е повече от рекламен слоган. То е стилът на една компания и начинът да се почувстваш част от общността!

– Виж повече в: http://en.pegperego.com/