BOOK FOR TWO

ЦЕНА 1394 лв.

Book For Two е количка за близнаци, седящи едно до друго. 100% изработена в Италия, тя е конструирана да предложи максимален комфорт на децата и подвижност за родителите.

Book For Two е подходяща за близнаци или породени деца, от раждането им до 36 месеца, а нейните 74 см широчина и позволяват да се движи, дори по най-тесните улици.

Нейната ергономична дръжка се регулира във височина, за да улесни и услужи на родителя да придвижва количката.

Book For Two има големи независими гюруци с прозорец за наблюдение. Гюруците са с мрежа, за да се позволи идеално проветряване през най-горещите дни.

Облегалките са отделни с плавна регулация на наклона чак до легнала  позиция. Предната бариерка, която се отваря-затваря, улеснява качването и слизането на детето от количката. Стъпенката за крачета може да се накланя.

Количката Book For Two има меко возещи колела с ултра-устойчиво покритие, което позволява приспособляване към земната повърхност. Това означава, че детето може да пътува комфортно, дори в необикновени ситуации, такива като мокри повърхности, неравни терени, тротоарите в града, павирани повърхности, чакъл и прашни улици.

Система EASY DRIVE: по-малко усилие и повече забавление!

Устойчива и практична, количката Book For Two може да се движи по всякакви терени благодарение на еластичните колела и внушителните 12 лагера, които дават подвижност на 360°. Това означава максимален комфорт на маневриране, дори по неравни повърхности. Предните колела се заключват или въртят, а задните, които са по-големи, за да осигурят по-добро действие, имат спирачен лост.

БЕЗОПАСНОСТ НА ПЪТУВАНЕ 

Peg Perego качество отговаря на милиони родители по света, можете да кажете, че дори и от детайлите, като 5-точков колан за безопасност. Book For Two идва с просторна кошница със система "Easy Load", която да побере всичко необходимо за една разходка.
Book For Two се сгъва като книга и е лесна за пренасяне  като тролей. След като е затворена, тя е свободно стояща и толкова компактна, че тя може да се съхранява в багажника. Тъканта не се докосват земята, така че тя остава чиста. Колелата са лесно отстраними за допълнително пространство в багажника.

BookForTwo_fronte_ModRed

BookForTwo_chiuso_ModRed

BookForTwo_lato_ModRed

BookForTwo_retro_ModRed

BookForTwo_retro_retina_ModRed

 

Благодарение на специалните адаптори (които се закупуват отделно) към количката Book For Two има възможност да се монтират ено или две столчета за кола Primo Vaggio SL ( купуват се отделно).

BookForTwo_cestello_ModRed

Adapter_BookforTwo_Single_PrimoViaggio_SL

Adapter_BookforTwo_ Double_PrimoViaggio_SL

BookForTwo_1PVSL_ModRed

BookForTwo_2PVSL_ModRed

 

Без специалните адаптори,  към количката Book For Two може да се прикрепи  порт-бебе Porte enfant ( купува се отделно).

БЛЕСТЯЩИ ЦВЕТОВЕ, ДЪЛГОТРАЙНИ ПЛАТОВЕ

Колекцията платове, посветени на Book For Two от колекцията Embossed Collection предлагат широка гама цветове, които да задоволят вкусовете на всички родители. Платовете могат напълно да се свалят и перат.

ГАЛЕРИЯ НА ПРОДУКТИТЕ

ПАРАМЕТРИ НА КОЛИЧКАТА

BOOKFORTWOSIZE1

Наистина италиански! Всички продукти на Peg Perego са изработени в Италия. Всяка стъпка в производствения процес – от дизайна до производството – е извършена и изпълнена от Peg Perego и никой друг.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ  АКСЕСОАРИ

BORSA
BORSA
P,VIAGGIO
P,VIAGGIO
CUP HOLDER
CUP HOLDER
PARASOL
PARASOL
BABY CUSHON
BABY CUSHON
RAIN COVER BOOK FOR TWO
RAIN COVER BOOK FOR TWO
VARIO COVER
VARIO COVER
BOOK_BORD
BOOK_BORD