SHUTTLE PLUS

ЦЕНА 404 лв.

Viaggio 2-3 Shuttle Plus може да се използва за дълъг период от време.

2 продукта в 1 защитават вашето дете, осигурявайки максимална безопасност.

Седалката има 3-степенно регулиране на облегалката за глава и алуминиева лента, която допълнително предпазва детето от наранявания при камшичен удар при челни сблъсъци на пътя и осигурява по-добра защита на гръбначния стълб в случай на сблъсък отзад. Седалката е оборудвана с 3-степенно регулиране на височината на облегалката и странични крила с три нива на регулиране, които улесняват регулирането на седалката спрямо височината на детето. Страничните крила са снабдени с EPS защита, гарантираща най-висока безопасност за раменете и гърдите на детето в случай на страничен сблъсък. В допълнение, Viaggio 2-3 Shuttle Plus има подлакътници и облегалка, интегрирана с основата на седалката, която допълнително се адаптира към седалката на автомобила.

В колата може да се монтира с 3-точковия предпазен колан на автомобила или собствен 3-точковия предпазен колан и точките за закрепване на ISOFIX.

Когато детето поресне, гърбът може да бъде премахнат превръщайки столчето в удобена седалка. По този начин се получава продукт 2 в 1.

Тапицерията, както и в оригиналните седалки за автомобилите, е изработена от полиуретан, за да осигури най-добрия комфорт за сядане.  Тапицерията може да бъде свалена за пране.

Седалката има държач за чаша в комплекта.

 

 

С облегалка за гръба: 3-12години 15-36кг.

 

 

 

 

 

Без облегалка за гръба от: 125 см 22-36кг.

 

 

ИЗБОР НА ЦВЕТОВЕ

ГАЛЕРИЯ НА ПРОДУКТА