YPSI

ЦЕНА 1239 лв.

Със своя модерен дизайн и функционалност, количката YPSI  отговаря на най-новият европейцки стандарт ECE R 129, който гарантира максималнa защита, комфорт и удобство.

Разраства ли се семейството ви?  Ypsi  Modular се разраства заедно със семейството ви. С двойния адаптер Ypsi (предлага се като аксесоари), Ypsi може да превозва двe деца с лекота, още от раждането, като се трансформира в двойна количка или количка за близнаци.

Допълнителни екстри на модела YPSI : Количката е широка 51 см и е идеална за градски условия. Седалката е обръщаема. Има телескопична дръжка с ръчно пришита екокожа и ”Off-Road” колела с грайфер, приспособяващи се към повърхността, дори когато се движите по влажни зони, неравни терени, тротоари, павирани улици, чакъл и прашни пътища. Странично управлвние на предните колела,регулируема височина на сенника, голям багажник.

Разнообразна колекция от тъкани за стилен избор.

Всички родители ще открият нещо по техен вкус  измежду наличните цветове на системата YPSI . Платовете са част от Хай-Енд колекции  характеризиращи се с изтънчени тъкани и стилни детайли. Изключителните дамаски на Peg Perego са с високо качество и издържливост.

ПРЕГЛЕД НА ОТДЕЛНИТЕ  КОМПОНЕНТИ НА ПРОДУКТА

ШАСИ YPSI

Aлуминиевото шаси ( олекотено и в същото време стабилно ) осигурява сигурност и перфектен контрол при движение. Налично е в елегантният цвят Titania.

СЕДАЛКА YPSI

Лятна количка YPSI е предназначена за деца от 6 до 36 месеца.

Седалка YPSI е със система Tilt in Space, позволяваща регулация на три, удобни за детето, позиции: седнала, релаксираща, легнала.

Ypsi Combo се разраства заедно със семейството ви.

С двойния адаптер Ypsi (предлага се като аксесоари), Ypsi може да използвате по два начина: или за породени деца или за близнаци.

ГАЛЕРИЯ НА ПРОДУКТИТЕ

ПАРАМЕТРИ НА КОЛИЧКАТА
Колелета 18,5 cm-26,5 cm
Размери 59,5 W x 116 H x 103 D (Ypsi)
Размери сгънато положение 59,5 W x 86 H x 47,5 D (Ypsi)
Тегло 11,2 kg (Ypsi)

АКСЕСОАРИ

Cup Holder
Baby Cushon
Parasol
RainCover
Borsa
DoubleAdapter_Ypsi