SI SWITCH

ЦЕНА 687лв.

SiSwitch_Fleur_Completo

Лека и лесна за управление, количката има трайно лакирано алуминиево шаси. Нейният малък размер и олекотеност – само 8кг – я правят идеална за бързи пътувания и разходки в града. Подходяща за деца от 0 до 36 месеца.

Идеята за създаването на SI SWITCH е за количка, обръщаща се в посока на движението и в посока към майката, която да може да се използва от новородено бебе и да предпази клиентите от необходимостта да купуват втора по-лека количка, когато детето поотрасне.

Тази количка, с комфортна ергономична седалка, има гюрук с мрежест прозорец да предпазва бебето от слънцето и цип да го разшири, ако е необходимо. Има специално място за закрепяне на любимата играчка на бебето. Удобно покривало и дъждобран са включени за допълнителни прегръдки. Има обширна кошница за багаж с отразяваща ивица, което е полезно, когато се разхождате вечерта.

Система Easy Drive: Иновативното Peg Perego окачване на колелата с 12 лагера Ви дават перфектно движение на 360 градуса. Това означава  улеснение за маневреност, дори върху неравни повърхности и 30 % по-малко усилие в сравнение с обикновените колички. Предните заключващи се или въртящи се колела и задните колела с централизирана спирачка правят тази количка невероятно маневрена.

Вие може да правите всичко с една ръка.

SI SWITCH има регулируеми във височина ергономични дръжки и се сгъва като чадър. Тя може да се затваря с една ръка. Веднъж сгъната, тя стои самостоятелно. Вътрешната подплата не докосва земята, така че тя е винаги защитена (осигурявайки перфектна хигиена). Страничната дръжка прави лесно пренасянето. Допълнителен комфорт е осигурен чрез регулируемата полягаща облегалка, 5-точков обезопасителен колан ( с подплънки върху раменните ленти и разделителя за крачета ) и регулируемата стъпенка за крачета. Голяма, полезна кошница за багаж може да се използва да товарите обемисти неща.

SiSwitch_Telaio_lato

SiSwitch_Fleur_seduta_lato

SiSwitch_Fleur

SiSwitch_fronteMamma_Fleur

SiSwitch_fronteMamma_copertina_Fleur

SiSwitch_Fleur_lato

SiSwitch_Fleur_parapioggia

SiSwitch_Fleur_mont3

SiSwitch_Fleur_Front

SiSwitch_Fleur_Chiuso

Количката Si Switch  е наистина гъвкава по отношение на форма и функционалност. Практичните адаптори ( продават се отделно ) Ви позволяват да я трансформирате в пълна модуларна система, която включва:

- Сгъваем кош Navetta Pop-Up.

- Подходящ стол за автомобил Primo Viaggio SL

-Подходяща по цвят чанта Borsa ( с подложка за повиване ), която може да се прикрепи към шасито.

Вие може да изберете различни елементи от модуларната система в различни модни и изящни цветове и с елегантна комбинация от платове и детайли – всичко в една покупка.

SiSwitch_Fleur_telaio+nav

SiSwitch_Fleur_telaio+PrimoViaggioSL

SiSwitch_Fleur_zanzariera

SiSwitch_Fleur_BabyCushion

SiSwitch_portabibite

Вие може да изберете количка SI SWITCH в моден цвят, който предпочитате. Меките Jersey платове на колекцията Soft Fabric, съчетани с деликатна подплата ще милват нежно бебето. Платовете могат напълно да се свалят и изпират.

ИЗБОР НА ЦВЕТОВЕ

siswCOLORS

ГАЛЕРИЯ НА ПРОДУКТИТЕ

ПАРАМЕТРИ НА КОЛИЧКАТА

SIswSize

ДОПЪЛНИТЕЛНИ  АКСЕСОАРИ

NAVETTA POP-UP
NAVETTA POP-UP
PRIMO VIAGGIO
PRIMO VIAGGIO
ADAPTER
ADAPTER
BORSA
BORSA
CUP HOLDER
CUP HOLDER
PARASOL
PARASOL
MOSQUITO
MOSQUITO
BABY CUSHON
BABY CUSHON
VARIO COVER
VARIO COVER
TRAVEL BAG
TRAVEL BAG