BOOKLET

ЦЕНА 562лв.

BookLet_ModRed

BookLet_ModBeige

Подходяща количка за деца от 0 до 36 месеца.

Маневрена ... дори и с една ръка.

Висок комфорт и маневреност са водещите характеристики на Booklet. Можете да направите всичко само с една ръка. Тя може да се бута с лекота когато говорите по телефона, можете да я сгънете или разгънете дори когато държите бебето си. Всичко това идва от  ергономичните ръкохватки, на които може да се регулира височината  и 4-те колела, които се отличават със системата Easy Drive на Peg Perego. Изключителеното управление на шасито позволява да нагласите предните колела само с едно движение. Изборът заключени или въртящи се колела прaвите без да се налага да се навеждате.

Идеалният спътник за дълги пътувания.

Затворена количката Booklet е свободно стояща и се сгъва така компактно, че може да се съхранява в багажника. Тапицерията при сгънато състояние е затворена и никога не се замърсява, тъй като не докосва земята. Тази количка има изключителна система G-Matic, която Ви позволява да прикрепите седалката за кола "Primo Viaggio SL" (продава се отделно) към шасито.
Тапицерията може да се отстрани и да се пере.

 

BookletLite_chiuso_ModBlack

BookletLite_fronte_ModBlack

BookletLite_Lato_ModBlack

 

Ярки цветове и дълготраен плат.

Открийте ярките цветове на Booklet! Колекцията на Booklet  принадлежи на известната Peg Perego Релефна колекция Embossed. Тези произведени в Италия материи са подготвени с помощта на техниката за щамповане, която предизвиква декоративен ефект тон върху тон. Ексклузивните материи на Peg Perego са с високо качество и издържливост във времето. 

ИЗБОР НА ЦВЕТОВЕ

 bookCOLORS

 

ГАЛЕРИЯ НА ПРОДУКТИTE

 

 

 

 

 

ПАРАМЕТРИ НА КОЛИЧКАТА

RAZMERI-booklite

 

Наистина италиански! Всички продукти на Peg Perego са изработени в Италия. Всяка стъпка в производствения процес – от дизайна до производството – е извършена и изпълнена от Peg Perego и никой друг.

 

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ АКСЕСОАРИ

P,VIAGGIO
P,VIAGGIO
BORSA
BORSA
CUP HOLDER
CUP HOLDER
PARASOL
PARASOL
RAIN COVER
RAIN COVER
MOSQUITO
MOSQUITO
BABY CUSHON
BABY CUSHON
FRONT-BAR BOOKLET LITE
FRONT-BAR BOOKLET LITE
FOOT MUFF
FOOT MUFF
VARIO COVER
VARIO COVER
BOOK_BORD
BOOK_BORD