BOOK CROSS

ЦЕНА 1004лв.

 

 

BOOK CROSS  супер подвижна и високо технологична триколка. Количката е с дръжка, конструирана за авантюристични родители, които са винаги в движение. Нейната подвижност и здравина и позволяват да преодолява всякакви терени с лекота, от най-некомфортните, като градските павирани пътища до по екстремните песъчливи, затревени или прашни улици. Тя може да се придвижва само с една ръка, окомплектована е с много аксесоари и може да се ползва от раждането до 3 години.

BookCross_nudo_Synergy

BookCross_Synergy_capotta

BookCross_lato_schienale

BookCross_lato_schienale_giu

BookCross_cestello

Окомплектована с гюрук, покривало за крачета и дъждобран. Мулти-позиционна облегалка  с плавна регулация. Регулируема стъпенка, предпазна подложка върху раменните колани и разделителя за крачета. Багажник със система “ Easy Load “, разтваряща се предна бариерка от изкуствена кожа.

Големите колела с пружинни амортисьори и 8 лагера, на системата Easy Drive , осигуряват подвижност на 360°. Това означава перфектна лекота на маневриране, дори върху неравни повърхности и 30% по-малко усилие на бутане в сравнение с обикновените колички. Една единствена команда върху шасито нагласява предното колело само с едно движение, избирайки заключено или въртящо се колело – няма нужда да се навеждате. Колелата на система Soft-Ride, изработени от ултра-устойчив материал и приспособени към земната повърхност, позволяват на детето да пътува комфортно, дори при необикновени ситуаций, като мокри и неравни терени, павираните и прашни улици в града... (ø 26.8 cм предно колело - ø 26.8 cм задно колело).

Високо технологичната и ергономична дръжка, която се регулира във височина е като кормило, което позволява контрол върху спирачките. Полезна отличителна черта, когато се налага внезапно да удържате количката по естествени или градски склонове като подземни гаражи.

Количката Book Cross има 5-точкови обезопасителни колани и широка седалка, която е особено комфортна с нейната мека подплата. Нейният широк, плътен гюрук с прозорец за наблюдение има също така закачалка за окачване на детска любима играчка и мрежа за проветряване за много горещите дни. Към количката са включени дъждобран и покривало за крачета, които да предпазват детето дори в най-студените дни.

 Тя се затваря като книга със само една ръка и остава изправена без плата да докосва земята. за лесно транспортиране служи централна дръжка, с която може да се  придвижва лесно върху две колела.

 

 

 

 

BookCross_ruota

BookCross_finestra

BookCross_chiuso2

 

BookCross_maniglione_freno

 

 

 

 

 

 

 

системата G-MATIC превръща количката в модуларна система.

Количката Book Cross е със ексклузивна система G-Matic, с която може да закрепите кошовете Navetta XL и Navetta Pop-up ( продават се отделно ) директно върху шасито. Столчето Primo Viaggio SL ( продава се отделно ) може да се прикрепя дори директно върху седалката на количката благодарение на разширяемата предна бариерка.

Carrello_BookCross_lato

BookCross_NavettaPopUp_Synergy

BookCross_NavettaXL_Synergy

BookCross_PVSL_Synergy

високо качество и дълготрайни платове.

Book Cross е налична в най-модните цветове и в три колекции платове: колекция Couture Collection: Ascot, Denim; колекция Embossed Collection: Mod Bluette, Mod Black, Mod Beige; колекция Soft Fabric Collection: Synergy. Всички ексклузивни платове на Peg Perego са от високо качество и издържат продължително време. Платовете са напълно сваляеми и подлежат на изпиране.

 

 

ГАЛЕРИЯ НА ПРОДУКТИ

ПАРАМЕТРИ НА КОЛИЧКАТА

bookcrosSIZE

ДОПЪЛНИТЕЛНИ  АКСЕСОАРИ

NavettaXL_Ascot
NAVETTA XL
Navetta POP-UP_Atmosphere
NAVETTA POP-UP
PV_SL_ModRed
P.VIAGGIO SL
Borsa_ModNavy
BORSA
CUP HOLDER
CUP HOLDER
PARASOL
PARASOL
MOSQUITO
MOSQUITO
BABY CUSHON
BABY CUSHON
VARIO COVER
VARIO COVER
BOOK_BORD
BOOK_BORD