BOOK PLUS XL MODULAR

Цена: 1740 лв.

Modular_BookPlus_SB_Modular_Riviera

Модуларна системата включва:

  • шаси BOOK Plus - цвят  Total-BLACK или Silver-BLACK.

  • cедалка POP-UP Completo с гюрук, покривало за крачета и дъждобран.

  • кош за новородено Navetta XL.

  • столче за кола Primo Viaggio SL.

  • чанта Borsa в подходящ цвят, която може да се закрепва към шасито (с подложка за преповиване).

     

Шаси BOOK PLUS

Дизайнът и практичният стил са характерни и отличителни черти на шасито Book PlusAлуминиевото шаси ( олекотено и в същото време стабилно ) осигурява сигурност и перфектен контрол при движение. Налично е в два цвята: елегантният Silver-Black и атрактивният Total-Black. Сгъва се като книга и шасито стои изправено, без да е необходимо да се подпира. Сгънато шасито е много компактно и  лесно преносимо, благодарение на специална ръкохватка. Дръжката на шасито е единична и има меко полиуретаново покритие с ергономично захващане и възможност за регулация на височината. Иновативното Peg Perego окачване на колелата с 12 съчмени лагера Ви дава перфектно движение и маневреност, дори върху неравни повърхности и 30 % по-малко усилие на бутане в сравнение с обикновените колички. Предните колела могат  да се въртят след отключване. Големите задни колела (26см.) са с амортисьори и централна спирачка. Практичен и обширен багажник “Easy-Loading “.Системата на Peg Perego G-Matic прави монтирането на всички други елементи много лесно. Едно обикновено щракване закрепва  върху шасито Book Plus всичко което е нужно ( сeдалката Pop-Up, коша за новородено Navetta XL или столчето за кола Primo Viaggio SL).

 

Carrello_BookPlus_SB_Lateral

Carrello_BookPlus_TB_Lateral

BookPlus_TB_NavettaXL_Riviera

BookPlus_TB_seat_PopUp_Completo_Riviera

BookPlus_SB_PvSL_Riviera

 

Лятна количка = Седалка POP-UP + Шаси Book Plus

Ергономична, обръщаща се седалка Pop – Up с 5-точкови обезопасителни колани, с меки подложки. Седалката се обръща в посока на движението (бебето е с гръб към майката) или в посока обратно на движението (бебето е с лице към майката). Регулируема облегалка с 4 позиции( поляга повече от 150 градуса ). Поставката за крачетата има 2 позиции. Компактен гюрук, с мрежа за проветряване в горещи дни , може да се разшири благодарение на практичен цип. Има закачалка за любимата играчка на бебето. Мека, издръжлива на износване материя, с мека подплата. Количката може да се сгъва заедно със седалката, независимо дали гледа напред или към майката. Когато количката е сгъната, тя стои самостоятелно и плата никога не докосва земята и остава чист, осигурявайки перфектна хигиена. Изключително компактна – ще го забележите, когато слагате количката в багажника на Вашият автомобил!

     

BookPlus_SB_seat_PopUp_Completo_Riviera

BookPlus_SB_lato_coperta_Riviera

BookPlus_TB_seat_PopUp_Riviera

BookPlus_TB_lato_Riviera

Кош за новородено NAVETTA XL

Изключително широк, елегантен и комфортен. Има панорамен гюрук с прозорец за проветряване и закачалка за поставяне на любима играчка на бебето. Завършващият щрих е покривало с изтънчени детайли и много полезен ветробран. Подходящ е от 0 до 9 месеца.

            

1. Comfort system  - позицията на главата и крачетата може да бъде нагласена едновременно от вън.

2. All Seasons - външен контрол на циркулацията на въздуха в коша, осигурявайки защита против студа през зимата и свежо проветряване през лятото. Вътрешната подплата може лесно да се сваля и често да се пере, за да се осигури перфектна хигиена.

3. Благодарение на основата, кошът Navetta XL може да се използва като люлка или малко легло.

4. Съответства на стандартите Group 0 (от 0 до 10 кг.) - при поставяне на коланите KIT AUTO (закупуват се отделно), родителите могат да превозват бебето в коша на задната седалка на автомобила.

                                                            

 

Столче за кола Primo Viaggio SL

Столчето за кола PRIMO VIAGGIO SL е с нова, вградена облегалка за главата, която е проектирана да намали силата на удара върху детската глава и врат в случай на страничен удар. Столчето е лесно за използване, има 3-точков колан за безопасност и е по-удобно, благодарение на анатомичната възглавница за новородени. Тежи само 3.8кг, което го прави едно от най-леките в свойта категория.

Качество на Peg Perego е признато в цял свят и столче за кола Primo Viaggio SL, съчетано с Isofix Base 0 + 1, получава най-високата оценка (5 звезди) за най-добър продукт в категорията си. Столчето било подложено на строги креш тестове, изпълнявани от най-взискателните международни сертифициращи органи  ADAC , TSC, Stiftung Warentest, ÖAMTC

Основни характеристики:
1. Adjustable Side Impact Protection:
Защитна система при страничен удар, настройваща се на 5 позиции, гарантираща максимална защита, докато детето расте.
Изработена от мек и дишащ микрофибър Confort-Dry.

                              

2. Благодарение на системата G-Matic столчето за кола Primo Viaggio SL лесно се прикрепя върху шасито.

3. Практичен бутон за лесно затягане и отпускане на 3-точков колан за безопасност с меки протектори.  Aнатомична възглавница за новороденото бебе.

4. Регулируемият гюрук има UPF 50+ UV защита. Любимата играчка на детето може да се окачи за покрива.

5. С помоща на регулируемата дръжка столчето се превръщa в практичен фотьойл или люлка. 

             

Столчето може да бъде фиксирано в автомобила по 3 начина:

    1. без основа: столчето се монтира с коланите на автомобила.

    2. с  основа Belted Base - Основата Belted Base може да бъде привързана към колата с предпазния колан на автомобила и се оставя в колата, готова за столчето да бъде прикрепено към нея.

   3. с Isofix Base 0+ 1 K - Закрепва се към Isofix крепежните елементи на колата, без да се използва обезопасителния колан и е готова за столчето за кола да бъде прикрепено към нея.
Гарантира най-голяма безопасност. Isofix Base 0+ 1 K може да използвате в бъдъше за стол Viaggio Duo 1 Fix от Група 1.

 

 

ИЗБОР  НА  ЦВЕТОВЕ

 

bookpluscompletomodularXL-cvetovete

ГАЛЕРИЯ  НА  ПРОДУКТИТЕ

 

 ПАРАМЕТРИ НА КОЛИЧКАТА

bookpluscompletomodularсразмери

 ДОПЪЛНИТЕЛНИ  АКСЕСОАРИ

RAIN COVER ALL
CUP HOLDER
CUP HOLDER
PARASOL
PARASOL
kit_auto_scatola_01
KIT AUTO_NAVETTA XL
BassinetStand_14
BASSINET STAND
Antisoffoco_c
COMPLETO TRANSPIRANTE
belted_base
BELTED BASE
ISOFIX BASE
ISOFIX BASE
clima_cover_car_sea_pv_011
CLIMA COVER
rain_cover_primo_viaggio1
RAIN COVER
Igloo_collettoAperto
IGLOO COVER
Borsa_seggiolino_auto_c
TRAVEL BAG
Off_Road_Wheels
OFF-ROAD WHEELS
MOSQUITO