Комбинирани колички

СВОБОДНИ  ДА ИЗБЕРЕТЕ

 

Уникални модуларни системи на Peg Perego предлагат  всичко необходимо за транспортиране на бебето Ви, от раждането до 3 годишна възраст. Създадени, за да отговорят на нуждите на съвременните родители и да им правят живота по-лесен и по-удобен. Тези продукти са лесни за сгъване, дори и с една ръка. Нещо повече, те са особено компактни, което ги прави идеален избор за най-тесните асансьори.

Модуларни системи на Peg Perego са съставени от едно шаси и 4 отделни елементи, които се прикрепват към рамката с лекота - кош за новородено, столче за кола, лятна седалка и чанта. Освен това, те предлагат уникални технологични характеристики, които осигуряват лесно боравене, компактност и удобство.

Специално внимание е посветено на безопасност, комфорт и свобода на движението на бебето. Елегантни и спортни колекции се предлагат в много цветови варианта и с разнообразие от изискани детайли. Освен това, има много специализирани аксесоари предлагащи всичко, което може да се наложи за да осигурите максимален комфорт на детето си. И всичко това е Made in Italy.

BOOK 51 ELITE MODULAR- SPECIAL EDITION

Специално издание на Peg Perego

BOOK 500 ELITE MODULAR

Лимитирана серия направена в сътрудничество с FIAT.

 

YPSI i-SIZE MODULAR

Нов модел количка на Peg Perego

TEAM ELITE MODULAR

Модел с големи възможности

BOOK S ELITE MODULAR

Най-предпочитания модел количка

BOOK S MODULAR POP-UP

Изключителен дизайн, върхово качество.

BOOK 51 ELITE MODULAR

Престижен модел на Peg Perego

BOOK 51 POP-UP MODULAR

Надминава всички ограничения по отношение на компактност.

FUTURA SL MODULAR

Бюджетна количка от висок клас!