Nanobebe раница The Bebe Backpack с повивалник

Пакетирай всичко необходимо с лекота за всяко излизане с тази мултифункционална раница на nanobébé

Стилът и пространството се комбинират, за да създадат ултимативния партньор, подходящ за всяко приключение. Еднодневна екскурзия, детска градина или посещение при баба и дядо – опаковайте всичко необходимо за Вашето излизане в тази многофункционална раница. Тя разполага с голям капацитет и практична организация, за да запази така необходимите предмети в безопасност и готовност за изваждане.

Големият ѝ капацитет и много джобове оставят място за всичко, от което Вие или Вашето бебе бихте имали нужда, от памперси и дрехи, до портмоне и телефон. Може да се носи лесно на гръб като раница, за да освободите ръцете си или като чанта, за дръжката. Нейният унисекс дизайн пък я прави подходяща за цялото семейство.

Направена, за да издържа: Здрава, водонепромокаема материя с двоен цип, създадена да е до Вас от първите дни, през първите години, а защо не и по-дълго.

 

Подреждане без усилия : Многото секции са направени, за да посрещнат нуждите на всеки родител. От памперси и кърпички, до неща за хранене и бебешки дрешки. В същото време джобовете предопределени за телефон и портфейл засилват удобството.

Quick Snap ClosuresМагнитни странични джобове осигуряват

ултра бърз достъп до изолиран джоб за бутилка и допълнително място.

Отиди навсякъде: Многобройни опции да се носи като раница, чанта или закачена за бебешката количка

 

Включен повивалник : Функционалните джобове вградени в него, могат да се използват за складирането на памперси или кърпички за оптимално удобство.