Book Plus Elite Modular

Цена: 1929 лв.

Modular_BookXL_MB_LuxeGrey

Модуларна системата включва:

  • шаси BOOK Plus - цвят  Mat-BLACK или Silver-BLACK.

  • cедалка POP-UP Completo с гюрук, покривало за крачета и дъждобран.

  • кош за новородено Navetta Elite.

  • столче за кола Primo Viaggio SL.

  • чанта Borsa в подходящ цвят, която може да се закрепва към шасито (с подложка за преповиване).

     

Шаси BOOK PLUS

Дизайнът и практичният стил са характерни и отличителни черти на шасито Book PlusAлуминиевото шаси ( олекотено и в същото време стабилно ) осигурява сигурност и перфектен контрол при движение. Налично е в два цвята: елегантният Silver-Black и атрактивният Total-Black. Сгъва се като книга и шасито стои изправено, без да е необходимо да се подпира. Сгънато шасито е много компактно и  лесно преносимо, благодарение на специална ръкохватка. Дръжката на шасито е единична и има меко полиуретаново покритие с ергономично захващане и възможност за регулация на височината. Иновативното Peg Perego окачване на колелата с 12 съчмени лагера Ви дава перфектно движение и маневреност, дори върху неравни повърхности и 30 % по-малко усилие на бутане в сравнение с обикновените колички. Предните колела могат  да се въртят след отключване. Големите задни колела (26см.) са с амортисьори и централна спирачка. Практичен и обширен багажник “Easy-Loading “.Системата на Peg Perego G-Matic прави монтирането на всички други елементи много лесно. Едно обикновено щракване закрепва  върху шасито Book Plus всичко което е нужно ( сeдалката Pop-Up, коша за новородено Navetta XL или столчето за кола Primo Viaggio SL).

 

шаси Mat-Black
шаси Mat-Black
шаси Silver-Black
шаси Silver-Black

Carrello_BookPLUS_chiuso_MB

BookPlus_MB_NavettaElite_LuxeGrey

BookPlus_MB_seat_PopUp_Completo_LuxeGrey

BookPlus_MB_PvSL_LuxeGrey

Лятна количка = Седалка POP-UP + Шаси Book Plus

Ергономична, обръщаща се седалка Pop – Up с 5-точкови обезопасителни колани, с меки подложки. Седалката се обръща в посока на движението (бебето е с гръб към майката) или в посока обратно на движението (бебето е с лице към майката). Регулируема облегалка с 4 позиции( поляга повече от 150 градуса ). Поставката за крачетата има 2 позиции. Компактен гюрук, с мрежа за проветряване в горещи дни , може да се разшири благодарение на практичен цип. Има закачалка за любимата играчка на бебето. Мека, издръжлива на износване материя, с мека подплата. Количката може да се сгъва заедно със седалката, независимо дали гледа напред или към майката. Когато количката е сгъната, тя стои самостоятелно и плата никога не докосва земята и остава чист, осигурявайки перфектна хигиена. Изключително компактна – ще го забележите, когато слагате количката в багажника на Вашият автомобил!

Segg_PopUp_coperta_LuxeBeige

BookPlus_MB_seat_PopUp_facingMum_LuxeBeige

BookPlus_MB_seat_PopUp_LuxeBeige

Book51_JET_chiuso_LuxeBeige

Кош за новородено NAVETTA ELITE

Подходящ е от 0 до 9 месеца.

Новата Navetta Elite вече няма пластмасова дръжка а е с вградена кожена дръжка която се намира на върха на гюрука. Това е една иновативна и патентована система създадена от Peg Perego,която е замислена  само за най-висококачествени и скъпи колекции на Peg Perego.

Изключително широк, елегантен и комфортен. Има панорамен гюрук с прозорец за проветряване и закачалка за поставяне на любима играчка на бебето. Завършващият щрих е покривало с изтънчени детайли и много полезен ветробран.

                                    

1. Comfort system  - позицията на главата и крачетата може да бъде нагласена едновременно от вън.

2. All Seasons - външен контрол на циркулацията на въздуха в коша, осигурявайки защита против студа през зимата и свежо проветряване през лятото. Вътрешната подплата може лесно да се сваля и често да се пере, за да се осигури перфектна хигиена.

3. Благодарение на основата, кошът Navetta Elite може да се използва като люлка или малко легло.

4. Съответства на стандартите Group 0 (от 0 до 10 кг.) - при поставяне на коланите KIT AUTO (закупуват се отделно), родителите могат да превозват бебето в коша на задната седалка на автомобила.

Столче за кола Primo Viaggio SL

Столчето за кола PRIMO VIAGGIO SL е с нова, вградена облегалка за главата, която е проектирана да намали силата на удара върху детската глава и врат в случай на страничен удар. Столчето е лесно за използване, има 3-точков колан за безопасност и е по-удобно, благодарение на анатомичната възглавница за новородени. Тежи само 3.8кг, което го прави едно от най-леките в свойта категория.

Качество на Peg Perego е признато в цял свят и столче за кола Primo Viaggio SL, съчетано с Isofix Base 0 + 1, получава най-високата оценка (5 звезди) за най-добър продукт в категорията си. Столчето било подложено на строги креш тестове, изпълнявани от най-взискателните международни сертифициращи органи  ADAC , TSC, Stiftung Warentest, ÖAMTC

Основни характеристики:
1. Adjustable Side Impact Protection:
Защитна система при страничен удар, настройваща се на 5 позиции, гарантираща максимална защита, докато детето расте.
Изработена от мек и дишащ микрофибър Confort-Dry.

                                   PrimoViaggioSL_LuxeBeige

2. благодарение на системата G-Matic столчето за кола Primo Viaggio SL лесно се прикрепя върху шасито.

3. Практичен бутон за лесно затягане и отпускане на 3-точков колан за безопасност с меки протектори.  Aнатомична възглавница за новороденото бебе.

4. Регулируемият гюрук има UPF 50+ UV защита. Любимата играчка на детето може да се окачи за покрива

5. С помоща на регулируемата дръжка столчето се превръщa в практичен фотьойл или люлка. 

             

Столчето може да бъде фиксирано в автомобила по 3 начина:

    1. без основа: столчето се монтира с коланите на автомобила.

    2. с  основа Belted Base - Основата Belted Base може да бъде привързана към колата с предпазния колан на автомобила и се оставя в колата, готова за столчето да бъде прикрепено към нея.

   3. с Isofix Base 0+ 1 K - Закрепва се към Isofix крепежните елементи на колата, без да се използва обезопасителния колан и е готова за столчето за кола да бъде прикрепено към нея.
Гарантира най-голяма безопасност. Isofix Base 0+ 1 K може да използвате в бъдъше за стол Viaggio Duo 1 Fix от Група 1.

 

ИЗБОР  НА  ЦВЕТОВЕ

 

ГАЛЕРИЯ  НА  ПРОДУКТИТЕ

 

 ПАРАМЕТРИ НА КОЛИЧКАТА

size_bp

 

 ДОПЪЛНИТЕЛНИ  АКСЕСОАРИ

RAIN COVER ALL
RAIN COVER ALL
CUP HOLDER
CUP HOLDER
PARASOL
PARASOL
KIT AUTO NAVETTA
KIT AUTO NAVETTA
BASSINET STAND
BASSINET STAND
COMPLETO TRANSPIRANTE
COMPLETO TRANSPIRANTE
BELTED BASE
BELTED BASE
ISOFIX BASE
ISOFIX BASE
CLIMA COVER
CLIMA COVER
RAIN COVER
RAIN COVER
IGLOO COVER
IGLOO COVER
TRAVEL BAG
TRAVEL BAG
MOSQUITO
MOSQUITO
BOOK_BORD
BOOK_BORD